Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13940
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1607
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15674
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6368
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13940
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1607
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15674
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6368
Składniki
Fasole czerwoną i białą z puszki przepłukać w zimnej wodzie, pokroić awokado(skropić cytryną), pokroić cukinię w ćwiartki, cebulę w kostkę. Pokroić pomidora (pestki pomidora usunąć) i jajka w ćwiartki. Pokroić trochę fety w kostkę.
Przygotować sos do sałatki z oliwy, dodać kilka kropel octu balsamicznego, sól pieprz i resztę ziół do smaku.
Sałatkę układać warstwowo w przeźroczystym naczyniu. Fasolę czerwoną, białą, awokado, cebulę, cukinię, pomidora, polać sosem wierzch sałatki, udekorować jajkami i fetą sałatkę. Przepis zmodyfikowany z czasopisma kobiecego.