Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 3249
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 309
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 178
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 3249
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 309
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 178
Składniki
Fasole czerwoną i białą z puszki przepłukać w zimnej wodzie, pokroić awokado(skropić cytryną), pokroić cukinię w ćwiartki, cebulę w kostkę. Pokroić pomidora (pestki pomidora usunąć) i jajka w ćwiartki. Pokroić trochę fety w kostkę.
Przygotować sos do sałatki z oliwy, dodać kilka kropel octu balsamicznego, sól pieprz i resztę ziół do smaku.
Sałatkę układać warstwowo w przeźroczystym naczyniu. Fasolę czerwoną, białą, awokado, cebulę, cukinię, pomidora, polać sosem wierzch sałatki, udekorować jajkami i fetą sałatkę. Przepis zmodyfikowany z czasopisma kobiecego.