Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 397
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2250
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1004
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 397
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2250
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1004
Składniki
Fasole czerwoną i białą z puszki przepłukać w zimnej wodzie, pokroić awokado(skropić cytryną), pokroić cukinię w ćwiartki, cebulę w kostkę. Pokroić pomidora (pestki pomidora usunąć) i jajka w ćwiartki. Pokroić trochę fety w kostkę.
Przygotować sos do sałatki z oliwy, dodać kilka kropel octu balsamicznego, sól pieprz i resztę ziół do smaku.
Sałatkę układać warstwowo w przeźroczystym naczyniu. Fasolę czerwoną, białą, awokado, cebulę, cukinię, pomidora, polać sosem wierzch sałatki, udekorować jajkami i fetą sałatkę. Przepis zmodyfikowany z czasopisma kobiecego.