Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z najbardziej ulubionych mojej rodziny
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 204
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 80
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 204
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 80
Składniki
Jajka ugotować na twardo, pokroić drobno. Kapustę poszatkować. Fasolę i kukurydzę odcedzić. Ogórki, szynkę, pokroić w kostkę. Cebule obrać i posiekać.Majonez wymieszać z ketchupem. Kłaść warstwami: kapusta, szynka, sos, cebula, jajka, sos, fasola, ogórki, sos, kukurydza.