Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Sałatka idealna na Wielkanoc ale nie tylko. Kolorowa i smaczna może być na śniadanie, kolację lub po prostu do podjadania gdy zgłodniejemy. Tego typu sałatki warto robić i kombinować ze składnikami. Ja dziś dodałam coś co jest dla mnie nowością. A jest to musztarda w proszku.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 199
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 199
Składniki
Tortellini ugotować według opisu na opakowaniu. Jajka obrać i pokroić w dużą kostkę. Pora pokroić w półksiężyce a potem posiekać. Paprykę pokroić w mniejszą kostkę , szpinak posiekać ale nie za drobno, kukurydzę odsączyć z zalewy a pomidory pokroić na mniejsze kawałki. Majonez wymieszać z jogurtem, solą, pieprzem i musztardą do momentu rozpuszczenia się musztardy. Wszystkie składniki umieścić w misce, wymieszać i wstawić pod przykryciem do lodówki do przegryzienia się smaków na co najmniej dwie godziny.