Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka sałatka polana pysznym winegretem do podania na Wielkanocny stół.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 676
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 62
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 76
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 676
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 62
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 76
Składniki
Szparagi umyj, pokrój na mniejsze kawałki i zblanszuj w osolonej wodzie (ok. 3 min), a następnie zahartuj w wodzie z dodatkiem lodu.
Rzodkiewkę i ogórek pokrój w plasterki a jajka na ćwiartki.
Ułóż składniki na sałacie, skrop dressingiem z oliwy, musztardy i cytryny. Na wierzch połóż kwiatki forsycji, rzeżuchę i szczypiorek.