Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka sałatka polana pysznym winegretem do podania na Wielkanocny stół.
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2923
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1059
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1132
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 293
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2863
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2923
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1059
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1132
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 293
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2863
Składniki
Szparagi umyj, pokrój na mniejsze kawałki i zblanszuj w osolonej wodzie (ok. 3 min), a następnie zahartuj w wodzie z dodatkiem lodu.
Rzodkiewkę i ogórek pokrój w plasterki a jajka na ćwiartki.
Ułóż składniki na sałacie, skrop dressingiem z oliwy, musztardy i cytryny. Na wierzch połóż kwiatki forsycji, rzeżuchę i szczypiorek.