Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kolejna wiosenna propozycja z sałatą w roli głównej. Jest to prawdziwa bomba witaminowa, zawiera w sobie wszystko co najlepsze, świeżą sałatę, ogórki, słodkie pomidorki, rzodkiewki, a na koniec, żeby było jeszcze bardziej pożywnie wiejskie jajka. Jednym słowem prawdziwa wiosna na talerzu :)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34165
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1373
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34165
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1373
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Sałatę opłukać, osuszyć i pokroić (lub porwać) na mniejsze kawałki. Wszystkie warzywa dokładnie umyć. Pomidorki przekroić na pół, ogórki i rzodkiewki pokroić w kostkę. Jajka ugotować na twardo i zostawić do wystygnięcia, następnie pokroić na kawałeczki (wielkość wedle uznania). Koperek i szczypiorek bardzo drobno posiekać. Dodać do nich olej z oliwą, wodę i doprawić solą i pieprzem. Bardzo dokładnie wymieszać. Wszystkie warzywa wymieszać ze sobą, na sam koniec dodać jajka i zalać sosem. Smacznego :)