Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tę wiosenną sałatkę zrobisz w zaledwie 5 minut. Jest idealna na drugie śniadanie, możesz zaserwować ją również jako dodatek do dania mięsnego. Najlepiej jednak będzie smakować, jeśli zjesz ją z podpieczoną kromką żytniego pieczywa.
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 33
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 35
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 43
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19647
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 225
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 33
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 35
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 43
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19647
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 225
Składniki
Wszystkie warzywa dokładnie umyj pod bieżącą wodą i osusz.
Ogórka i rzodkiewkę pokrój w półksiężyce, a szczypiorek posiekaj.
Rukolę przełóż do miski, dodaj ogórka, rzodkiewkę oraz szczypiorek.
Oliwę połącz z solą oraz pieprzem. Taką mieszanką polej warzywa i całość wymieszaj.
Na wierzch pokrusz ser feta. Taką wiosenną sałatkę możesz serwować podpieczoną kromką chleba.