Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tę wiosenną sałatkę zrobisz w zaledwie 5 minut. Jest idealna na drugie śniadanie, możesz zaserwować ją również jako dodatek do dania mięsnego. Najlepiej jednak będzie smakować, jeśli zjesz ją z podpieczoną kromką żytniego pieczywa.
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9967
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8991
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6370
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9967
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8991
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6370
Składniki
Wszystkie warzywa dokładnie umyj pod bieżącą wodą i osusz.
Ogórka i rzodkiewkę pokrój w półksiężyce, a szczypiorek posiekaj.
Rukolę przełóż do miski, dodaj ogórka, rzodkiewkę oraz szczypiorek.
Oliwę połącz z solą oraz pieprzem. Taką mieszanką polej warzywa i całość wymieszaj.
Na wierzch pokrusz ser feta. Taką wiosenną sałatkę możesz serwować podpieczoną kromką chleba.