Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tę wiosenną sałatkę zrobisz w zaledwie 5 minut. Jest idealna na drugie śniadanie, możesz zaserwować ją również jako dodatek do dania mięsnego. Najlepiej jednak będzie smakować, jeśli zjesz ją z podpieczoną kromką żytniego pieczywa.
Nie wiem jak wy ale ja uwielbiam takie świąteczne ciasteczkado herbatki pasuj...
Odsłon: 102
Polecam. Na co dzień i od święta.
Odsłon: 428
Polecam.
Odsłon: 451
Dzisiaj sernik z brzoskwiniami przygotowany na Andrzejki. Wyszedł bardzo smac...
Odsłon: 29
Nie wiem jak wy ale ja uwielbiam takie świąteczne ciasteczkado herbatki pasuj...
Odsłon: 102
Polecam. Na co dzień i od święta.
Odsłon: 428
Polecam.
Odsłon: 451
Dzisiaj sernik z brzoskwiniami przygotowany na Andrzejki. Wyszedł bardzo smac...
Odsłon: 29
Składniki
Wszystkie warzywa dokładnie umyj pod bieżącą wodą i osusz.
Ogórka i rzodkiewkę pokrój w półksiężyce, a szczypiorek posiekaj.
Rukolę przełóż do miski, dodaj ogórka, rzodkiewkę oraz szczypiorek.
Oliwę połącz z solą oraz pieprzem. Taką mieszanką polej warzywa i całość wymieszaj.
Na wierzch pokrusz ser feta. Taką wiosenną sałatkę możesz serwować podpieczoną kromką chleba.