Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tę wiosenną sałatkę zrobisz w zaledwie 5 minut. Jest idealna na drugie śniadanie, możesz zaserwować ją również jako dodatek do dania mięsnego. Najlepiej jednak będzie smakować, jeśli zjesz ją z podpieczoną kromką żytniego pieczywa.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 140
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3819
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 257
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 265
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 140
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3819
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 257
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 265
Składniki
Wszystkie warzywa dokładnie umyj pod bieżącą wodą i osusz.
Ogórka i rzodkiewkę pokrój w półksiężyce, a szczypiorek posiekaj.
Rukolę przełóż do miski, dodaj ogórka, rzodkiewkę oraz szczypiorek.
Oliwę połącz z solą oraz pieprzem. Taką mieszanką polej warzywa i całość wymieszaj.
Na wierzch pokrusz ser feta. Taką wiosenną sałatkę możesz serwować podpieczoną kromką chleba.