Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną sałatkę w chrupiących małych bułeczkach. Sałatka idealnie sprawdzi się na świątecznym stole. Wesołych świąt :-) Zapraszam na film. https://youtu.be/uM8db1OFZek
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15333
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 241
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 717
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15333
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 241
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 717
Składniki
Wszystkie składniki należy pokroić w kostkę. Jaja ugotować na twardo i również pokroić w kostkę. Do większej miski wrzucamy wędzonego fileta, jajka, por, korniszona, paprykę,majonez z jogurtem, musztardę, czosnek, solimy i pieprzymy do smaku, całość mieszamy.
Bułki należy przekroić na połowy i wydrążyć miąższ, następnie układamy rukolę i nakładamy sałatkę, posypujemy posiekanym szczypiorkiem i rzodkiewką. Gotowe !!! Zapraszam na film.