Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysty arbuz w wersji wytrawnej. Jest kruchy i soczysty arbuz z młodym ogórkiem i chrupiące pestki słonecznika z czarnym sezamem. Lekkiej pikanterii dodaje czerwona cebula z harissą.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1199
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2078
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 501
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1199
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2078
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 501
Składniki
Cebulę posiekać i chwilę moczyć w lodowatej wodzie. Oliwę, sok z cytryny, sól i harissę wymieszać w słoiczku. Arbuza pokroić w kostkę, ogórki w plasterki. Wszystko umieścić w misce polać smakową oliwą. Wymieszać, dodać pestki dyni, posypać sezamem i posiekanymi listkami mięty. Delikatnie wymieszać.