Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Własnej roboty kapustka w lekkiej zasmażce,bardzo polecam:)
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 25306
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 195
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 413
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 596
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 25306
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 195
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 413
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 596
Składniki
Domowa kapusta mojego kiszenia ma wszystko,czyli liście laurowe,ziele angielskie,cebulę,marchew oraz kminek. Taką kapustę gotujemy około godz. Robimy zasmażkę i dodajemy do kapusty ,wystarczy zagotować doprawić do smaku solą,pieprzem i gotowe do jedzenia. Smacznego życzę!