Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Własnej roboty kapustka w lekkiej zasmażce,bardzo polecam:)
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 1823
Polecam. Dużo dobra, domowe jedzenie.
Odsłon: 46
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 1823
Polecam. Dużo dobra, domowe jedzenie.
Odsłon: 46
Składniki
Domowa kapusta mojego kiszenia ma wszystko,czyli liście laurowe,ziele angielskie,cebulę,marchew oraz kminek. Taką kapustę gotujemy około godz. Robimy zasmażkę i dodajemy do kapusty ,wystarczy zagotować doprawić do smaku solą,pieprzem i gotowe do jedzenia. Smacznego życzę!