Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Własnej roboty kapustka w lekkiej zasmażce,bardzo polecam:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8661
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 605
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8661
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 605
Składniki
Domowa kapusta mojego kiszenia ma wszystko,czyli liście laurowe,ziele angielskie,cebulę,marchew oraz kminek. Taką kapustę gotujemy około godz. Robimy zasmażkę i dodajemy do kapusty ,wystarczy zagotować doprawić do smaku solą,pieprzem i gotowe do jedzenia. Smacznego życzę!