Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna różowa sałatka :) Jest zdrowa i doskonała na każdą okazję. Polecam!
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 82
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 35
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 239
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 817
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 82
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 35
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 239
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 817
Składniki
Ugotowane buraczki obieramy i kroimy w drobną kostkę. Jajka gotujemy i studzimy. Zimne kroimy w kosteczkę. Ogórki i cebulę też kroimy w drobną kostkę. Fasolkę odsączamy z zalewy i przepłukujemy zimną wodą. Do miski wsypujemy wszystkie składniki, dodajemy majonez oraz jogurt i dokładnie wszystko mieszamy. Sałatkę doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Można posypać szczypiorkiem dla koloru i smaku. Smacznego!