Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zielone warzywa źródło wielu cennych witamin i minerałów. Tak przygotowana sałatka smaczna na drugie śniadanie i do pracy.
Deska do krojenia , nóż, salaterka
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 85
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31245
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 85
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31245
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Składniki
Jajka kurze ugotować na twardo, obrać. Seler naciowy umyć. Awokado obrać usunąć pestkę. Ananasy osączyć z syropu. Kukurydzę z groszkiem, osączyć. Awokado utrzeć na tarce o grubszych otworach, umieścić w salaterce, doprawić solą i pieprzem.
Majonez wymieszać z jogurtem , lekko posmarować awokado. Szynkę pokroić w kostkę , ułożyć warstwę.
Lekko posmarować sosem . Seler pokroić w drobną kostkę, ułożyć.
Posmarować sosem, ananasy pokroić w kostkę ułożyć.
Posmarować sosem. Ogóreczki pokroić w kostkę ułożyć warstwę.
Jajka utrzeć na tarce o grubszych otworach , ułożyć, doprawić solą i pieprzem.
Posmarować sosem , ułożyć kukurydzę z groszkiem.
Posmarować sosem , ułożyć kiełki. Schłodzić w lodówce aby smaki się wymieszały.