Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obiadu jak również na spotkania z przyjaciółmi.
Te krokiety dziadowskie udowadniają, że możesz stworzyć pyszne danie, wykorzy...
Odsłon: 27600
Śledzie po diabelsku to idealny przepis dla miłośników mocniejszych i bardzie...
Odsłon: 2913
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 4431
Pyszne ciasteczka maślane z dodatkiem rodzynek, pachnące masełkiem i wanilią.
Odsłon: 530
Te krokiety dziadowskie udowadniają, że możesz stworzyć pyszne danie, wykorzy...
Odsłon: 27600
Śledzie po diabelsku to idealny przepis dla miłośników mocniejszych i bardzie...
Odsłon: 2913
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 4431
Pyszne ciasteczka maślane z dodatkiem rodzynek, pachnące masełkiem i wanilią.
Odsłon: 530
Składniki
Wykonanie jest bardzo proste i nie potrzeba dużo czasu. Przygotowujemy zielone szparagi do gotowania. Gotujemy al dente, wkładamy do zimnej wody na kilka minut i odcedzamy. Papryki i czerwoną cebulę kroimy w drobną kostkę, sok z cytryny, oliwę, sól i pieprz łączymy razem. Na półmisku układamy warstwę zielonych szparag, posypujemy pokrojoną kostką warzyw. Tak postępujemy kilka razy do wyczerpania się składników. Na koniec wszystko polewamy powstałym sosem i podajemy.