Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1196
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 146
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 463
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 71
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1196
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 146
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 463
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 71
Składniki
Makrelę obrać ze skóry. Usunąć ości. Mięsko rozgnieść widelcem w salaterce. Pomieszać z twarogiem. Dodać pokrojoną drobnitko cebulkę. Obranego, pokrojonego w bardzo drobną kostkę ogórka oraz posiekany koperek. Dodać pieprz młotkowany wg uznania i sól do smaku. Dokładnie wymieszać i gotowe. Można zajadać. Smacznego.