Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 448
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666385
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 168
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 761
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5851
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1013
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 448
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666385
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 168
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 761
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5851
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1013
Składniki
Makrelę obrać ze skóry. Usunąć ości. Mięsko rozgnieść widelcem w salaterce. Pomieszać z twarogiem. Dodać pokrojoną drobnitko cebulkę. Obranego, pokrojonego w bardzo drobną kostkę ogórka oraz posiekany koperek. Dodać pieprz młotkowany wg uznania i sól do smaku. Dokładnie wymieszać i gotowe. Można zajadać. Smacznego.