Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Przepis dnia
Ryba i cytryna tworzą niezwykle zgrany duet, który bardzo często gości w moje...
Odsłon: 1081
Jesienna rozgrzewająca potrawa. To chili szybko się gotuje i jest przepyszne....
Odsłon: 198
Przepis dnia
Ryba i cytryna tworzą niezwykle zgrany duet, który bardzo często gości w moje...
Odsłon: 1081
Jesienna rozgrzewająca potrawa. To chili szybko się gotuje i jest przepyszne....
Odsłon: 198
Składniki
Makrelę obrać ze skóry. Usunąć ości. Mięsko rozgnieść widelcem w salaterce. Pomieszać z twarogiem. Dodać pokrojoną drobnitko cebulkę. Obranego, pokrojonego w bardzo drobną kostkę ogórka oraz posiekany koperek. Dodać pieprz młotkowany wg uznania i sól do smaku. Dokładnie wymieszać i gotowe. Można zajadać. Smacznego.