Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne pieczywo na śniadanie.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1939
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1632
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2596
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1939
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1632
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2596
Składniki
Wykonanie: Jajka utrzeć z olejem.
Dodać pokruszony twaróg, sodę, zsiadłe mleko i sól do smaku. Ucierając dodawać powoli mąkę.
Gotową jednolitą masę wlać do formy babkowej. Jajko rozmącić, posmarować ciasto.
Piec w temperaturze 170 stopni przez 45 minut. Podawać ze świeżym masełkiem.