Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne pieczywo na śniadanie.
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 15
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 27
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 139
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 10970
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 273
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 15
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 27
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 139
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 10970
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 273
Składniki
Wykonanie: Jajka utrzeć z olejem.
Dodać pokruszony twaróg, sodę, zsiadłe mleko i sól do smaku. Ucierając dodawać powoli mąkę.
Gotową jednolitą masę wlać do formy babkowej. Jajko rozmącić, posmarować ciasto.
Piec w temperaturze 170 stopni przez 45 minut. Podawać ze świeżym masełkiem.