Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdecydowanie moje ulubione śniadanie na słono. Chrupiący bajgiel z ciągnącym się serem i jajecznicą.
Opiekacz do pieczywa/piekarnik (opcjonalne), patelnia
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Na rozgrzaną patelnię z masłem wbijamy dwa jajka. Jajecznicę przygotowujemy według własnych preferencji, doprawiamy solą i pieprzem
W międzyczasie lubię włożyć bajgla do opiekacza lub piekarnika, jednak jest to etap nieobowiązkowy
Na bajgla kładziemy plaster żółtego sera, następnie wykładamy również jajecznicę. Jako dodatek polecam również warzywa