Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdecydowanie moje ulubione śniadanie na słono. Chrupiący bajgiel z ciągnącym się serem i jajecznicą.
Opiekacz do pieczywa/piekarnik (opcjonalne), patelnia
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6089
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 150
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6089
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 150
Składniki
Na rozgrzaną patelnię z masłem wbijamy dwa jajka. Jajecznicę przygotowujemy według własnych preferencji, doprawiamy solą i pieprzem
W międzyczasie lubię włożyć bajgla do opiekacza lub piekarnika, jednak jest to etap nieobowiązkowy
Na bajgla kładziemy plaster żółtego sera, następnie wykładamy również jajecznicę. Jako dodatek polecam również warzywa