Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdecydowanie moje ulubione śniadanie na słono. Chrupiący bajgiel z ciągnącym się serem i jajecznicą.
Opiekacz do pieczywa/piekarnik (opcjonalne), patelnia
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30934
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3641
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4556
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1144
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30934
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3641
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4556
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1144
Składniki
Na rozgrzaną patelnię z masłem wbijamy dwa jajka. Jajecznicę przygotowujemy według własnych preferencji, doprawiamy solą i pieprzem
W międzyczasie lubię włożyć bajgla do opiekacza lub piekarnika, jednak jest to etap nieobowiązkowy
Na bajgla kładziemy plaster żółtego sera, następnie wykładamy również jajecznicę. Jako dodatek polecam również warzywa