Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdecydowanie moje ulubione śniadanie na słono. Chrupiący bajgiel z ciągnącym się serem i jajecznicą.
Opiekacz do pieczywa/piekarnik (opcjonalne), patelnia
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414253
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2266
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414253
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2266
Składniki
Na rozgrzaną patelnię z masłem wbijamy dwa jajka. Jajecznicę przygotowujemy według własnych preferencji, doprawiamy solą i pieprzem
W międzyczasie lubię włożyć bajgla do opiekacza lub piekarnika, jednak jest to etap nieobowiązkowy
Na bajgla kładziemy plaster żółtego sera, następnie wykładamy również jajecznicę. Jako dodatek polecam również warzywa