Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdecydowanie moje ulubione śniadanie na słono. Chrupiący bajgiel z ciągnącym się serem i jajecznicą.
Opiekacz do pieczywa/piekarnik (opcjonalne), patelnia
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 690
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 407
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13304
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 529
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 690
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 407
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13304
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 529
Składniki
Na rozgrzaną patelnię z masłem wbijamy dwa jajka. Jajecznicę przygotowujemy według własnych preferencji, doprawiamy solą i pieprzem
W międzyczasie lubię włożyć bajgla do opiekacza lub piekarnika, jednak jest to etap nieobowiązkowy
Na bajgla kładziemy plaster żółtego sera, następnie wykładamy również jajecznicę. Jako dodatek polecam również warzywa