Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna propozycja na śniadanie, obiad czy kolację
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 790
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 790
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
Kaszę wypłucz na sitku. Ugotuj według przepisu na opakowaniu. Wystudź. Banany obierz i pokrój w cienkie plasterki. Dokładnie rozgnieć przy użyciu widelca. Do bananów dodaj kaszę, jajka i mąkę. Wszystkie składniki wymieszaj. Na rozgrzany tłuszcz wyłóż po łyżce masy. Placuszki smaż z każdej strony na złoty kolor. Podawaj na ciepło polane np. jogurtem naturalnym.