Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli chodzi o mnie to lubię śniadanie na gorąco. I właśnie takie dzisiaj przedstawiam jest proste, ponieważ składa się tylko z trzech składników.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8697
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1277
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10317
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4681
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 758
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8697
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1277
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10317
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4681
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 758
Składniki
Zaczynamy od przygotowania kiełbasy. Kroimy pożądany kawałek i przecinamy na połowę, ale nie do końca. Ser żółty kroimy w grubsze kostki, tak by weszły do środka kiełbasy.
Na początku wkładamy do kiełbasy listki rukoli, następnie dodajemy kostki sera na całości kiełbasy.
Wkładamy do piekarnika nastawionego na grill temperatura nr 3. Opiekamy około 10 minut, wykładamy na talerz dodajemy ulubione sosy oraz kilka pomidorów koktajlowych i mamy pyszne i treściwe śniadanie. Smacznego