Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna propozycja na świąteczne śniadanie i nie tylko...Polecam!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31253
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14299
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1372
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31253
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14299
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1372
Składniki
Na maśle podsmażyć cebulę skrojoną w pióra.
Kiełbasę natrzeć oliwą i obtoczyć w czubricy. Przełożyć do naczynia żaroodpornego, nasmarowanego masłem. Na górę kiełbasy ułożyć pokrojone pieczarki.
Całość "przykryć" podsmażoną cebulą. Naczynie zamknąć i wsadzić do piekarnika nagrzanego do 150 stopni.
Piec przez ok. 40 min. pod koniec naczynie można otworzyć. Smacznego!