Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna propozycja na świąteczne śniadanie i nie tylko...Polecam!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14071
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1621
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16020
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6445
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14071
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1621
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16020
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6445
Składniki
Na maśle podsmażyć cebulę skrojoną w pióra.
Kiełbasę natrzeć oliwą i obtoczyć w czubricy. Przełożyć do naczynia żaroodpornego, nasmarowanego masłem. Na górę kiełbasy ułożyć pokrojone pieczarki.
Całość "przykryć" podsmażoną cebulą. Naczynie zamknąć i wsadzić do piekarnika nagrzanego do 150 stopni.
Piec przez ok. 40 min. pod koniec naczynie można otworzyć. Smacznego!