Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna propozycja na świąteczne śniadanie i nie tylko...Polecam!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8451
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1228
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10150
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4624
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 674
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8451
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1228
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10150
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4624
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 674
Składniki
Na maśle podsmażyć cebulę skrojoną w pióra.
Kiełbasę natrzeć oliwą i obtoczyć w czubricy. Przełożyć do naczynia żaroodpornego, nasmarowanego masłem. Na górę kiełbasy ułożyć pokrojone pieczarki.
Całość "przykryć" podsmażoną cebulą. Naczynie zamknąć i wsadzić do piekarnika nagrzanego do 150 stopni.
Piec przez ok. 40 min. pod koniec naczynie można otworzyć. Smacznego!