Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna propozycja na świąteczne śniadanie i nie tylko...Polecam!
Czekolada z pomarańczami to prawdziwy rarytas – wiedzą o tym wszyscy miłośnic...
Odsłon: 22177
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 148
Czekolada z pomarańczami to prawdziwy rarytas – wiedzą o tym wszyscy miłośnic...
Odsłon: 22177
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 148
Składniki
Na maśle podsmażyć cebulę skrojoną w pióra.
Kiełbasę natrzeć oliwą i obtoczyć w czubricy. Przełożyć do naczynia żaroodpornego, nasmarowanego masłem. Na górę kiełbasy ułożyć pokrojone pieczarki.
Całość "przykryć" podsmażoną cebulą. Naczynie zamknąć i wsadzić do piekarnika nagrzanego do 150 stopni.
Piec przez ok. 40 min. pod koniec naczynie można otworzyć. Smacznego!