Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i bardzo puszyste bułki do zrobienia w kilka chwil.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 68
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 159
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1227
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 492
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 68
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 159
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1227
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 492
Składniki
Wszystkie składniki ważymy, odmierzamy i przekładamy do miski. Zakładamy do miksera mieszadła do ciasta (spirale) i miksujemy do połączenia składników. Blachę z wyposażenia piekarnika wykładamy papierem do pieczenia. Nakładamy w odstępach po porcji ciasta (zrobiłam to gałkownicą do lodów) Moczymy ręce i formujemy bułki. Pieczemy w 180 st. C ok 15-20 minut aż bułki ładnie się zarumienią. Smacznego :)