Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bundz na słodko z owocami, miodem i prażonymi orzechami. To pyszna i pożywna pozycja, idealna na letnie śniadanie. Bundz jest bogaty w białko, wapń i witaminy z grupy B - warto włączyć go do swojej diety.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 335
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 55
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 340
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 31855
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9089
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 335
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 55
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 340
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 31855
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9089
Składniki
Bundz osuszamy ręcznikiem papierowym i kroimy w kostkę. Nektarynki również kroimy w kostkę. Orzechy siekamy na mniejsze kawałki i prażymy na suchej patelni, aż lekko się zarumienią. Bundz mieszamy z nektarynkami. Dzielimy na 2 talerze. Posypujemy uprażonymi orzechami i polewamy miodem. Podajemy samodzielnie lub z pieczywem, najlepiej maślanym.