Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bundz na słodko z owocami, miodem i prażonymi orzechami. To pyszna i pożywna pozycja, idealna na letnie śniadanie. Bundz jest bogaty w białko, wapń i witaminy z grupy B - warto włączyć go do swojej diety.
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 134
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1163
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 464
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 134
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1163
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 464
Składniki
Bundz osuszamy ręcznikiem papierowym i kroimy w kostkę. Nektarynki również kroimy w kostkę. Orzechy siekamy na mniejsze kawałki i prażymy na suchej patelni, aż lekko się zarumienią. Bundz mieszamy z nektarynkami. Dzielimy na 2 talerze. Posypujemy uprażonymi orzechami i polewamy miodem. Podajemy samodzielnie lub z pieczywem, najlepiej maślanym.