Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bundz na słodko z owocami, miodem i prażonymi orzechami. To pyszna i pożywna pozycja, idealna na letnie śniadanie. Bundz jest bogaty w białko, wapń i witaminy z grupy B - warto włączyć go do swojej diety.
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19645
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 210
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1745
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19645
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 210
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1745
Składniki
Bundz osuszamy ręcznikiem papierowym i kroimy w kostkę. Nektarynki również kroimy w kostkę. Orzechy siekamy na mniejsze kawałki i prażymy na suchej patelni, aż lekko się zarumienią. Bundz mieszamy z nektarynkami. Dzielimy na 2 talerze. Posypujemy uprażonymi orzechami i polewamy miodem. Podajemy samodzielnie lub z pieczywem, najlepiej maślanym.