Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 84
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 72
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 102
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 84
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 72
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 102
Składniki
Najsmaczniejszy jest świeży słodki bundz, ale kwaskowy też jest smaczny. Pomidory trzeba pokroić w grube plastry, posoliłam je i popieprzyłam, na nich ułożyłam grube plastry bundzu- je posypałam tymiankiem i skropiłam oliwą z oliwek. Na każdym plastrze położyłam po kawałku cebuli pokrojonej w piórka. Świetnie ten zestaw smakuje sam jak i na kromce porządnego chleba posmarowanego masłem.
Smacznego :)