Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto powiedział, że przygotowanie sycącego śniadania wymaga mnóstwa składników? Ewa Wachowicz w programie "Ewa Gotuje" podzieliła się z widzami sposobem na prosty, a jednocześnie pyszny dodatek do pieczywa. Oczywiście najlepiej smakuje z domowym, świeżo upieczonym chlebem.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4615
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12470
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5694
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7074
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4615
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12470
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5694
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7074
Składniki
Słoninę pokroić w kostkę. Usmażyć na suchej patelni. Gdy zrobią się skwarki dorzucić pokrojone w piórka cebule. Przyprawić solą, wymieszać i udusić na wolnym ogniu. Podawać na pieczywie.