Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto powiedział, że przygotowanie sycącego śniadania wymaga mnóstwa składników? Ewa Wachowicz w programie "Ewa Gotuje" podzieliła się z widzami sposobem na prosty, a jednocześnie pyszny dodatek do pieczywa. Oczywiście najlepiej smakuje z domowym, świeżo upieczonym chlebem.
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2477
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 79
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 166
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 738
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2477
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 79
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 166
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 738
Składniki
Słoninę pokroić w kostkę. Usmażyć na suchej patelni. Gdy zrobią się skwarki dorzucić pokrojone w piórka cebule. Przyprawić solą, wymieszać i udusić na wolnym ogniu. Podawać na pieczywie.