Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tę wykwintną kanapkę można zjeść na śniadanie, kolację, wziąć do pracy albo podać na krakersach na imprezie.
Nóż i deska do krojenia
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 128
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 304
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 59
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 50
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 128
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 304
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 59
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 50
Składniki
Chleb bułkę lub krakersy posmarować masłem, po czym położyć plasterki wybranej wędliny. Jeśli mamy sałatę, kładziemy liść sałaty zanim położymy wędlinę.Ja użyłam mojego domowego pasztetu.
Na wędlinę kładziemy umyte i pokrojone w plasterki warzywa: pomidor, ogórek, cebulę, rzodkiewkę
Posypujemy pieprzem , solą ( jeśli używamy), posypujemy pietruszką i wcinamy. Ja zawszeam pietruszkę i koperek zamrożony, więc zawsze dostępne.