Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tę wykwintną kanapkę można zjeść na śniadanie, kolację, wziąć do pracy albo podać na krakersach na imprezie.
Nóż i deska do krojenia
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1612
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 649
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1612
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 649
Składniki
Chleb bułkę lub krakersy posmarować masłem, po czym położyć plasterki wybranej wędliny. Jeśli mamy sałatę, kładziemy liść sałaty zanim położymy wędlinę.Ja użyłam mojego domowego pasztetu.
Na wędlinę kładziemy umyte i pokrojone w plasterki warzywa: pomidor, ogórek, cebulę, rzodkiewkę
Posypujemy pieprzem , solą ( jeśli używamy), posypujemy pietruszką i wcinamy. Ja zawszeam pietruszkę i koperek zamrożony, więc zawsze dostępne.