Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne chrupiące placuszki o podkreślonym smaku roztopionego żółtego sera i wędzonego boczku.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1323
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5847
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8841
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18498
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1323
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5847
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8841
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18498
Składniki
Będziemy potrzebować takich składników.
Jajka wbijamy do mąki, solimy.
Dodajemy drobno pokrojony koper, solimy i miksujemy stopniowo wlewając mleko.
Do zmiksowanej masy dodajemy pokrojony w drobną kostkę wędzony boczek, żółty ser i czosnek z cebulką dymką także drobno pokrojonymi. Mieszamy wszystko łyżką.
Smażymy na gorącym oleju placki z obu stron na rumiany kolor.
Usmażone placki osączamy z oleju na ręczniczkach papierowych.
Smacznego !!!