Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne chrupiące placuszki o podkreślonym smaku roztopionego żółtego sera i wędzonego boczku.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3874
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 634
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3847
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 415
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3874
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 634
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3847
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 415
Składniki
Będziemy potrzebować takich składników.
Jajka wbijamy do mąki, solimy.
Dodajemy drobno pokrojony koper, solimy i miksujemy stopniowo wlewając mleko.
Do zmiksowanej masy dodajemy pokrojony w drobną kostkę wędzony boczek, żółty ser i czosnek z cebulką dymką także drobno pokrojonymi. Mieszamy wszystko łyżką.
Smażymy na gorącym oleju placki z obu stron na rumiany kolor.
Usmażone placki osączamy z oleju na ręczniczkach papierowych.
Smacznego !!!