Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealna do porannej kawy
Roztopić masło na patelni. Chałkę pokroić w grube kromki. Mleko wymieszać z cynamonem i cukrem. Maczać chałkę w mieszance i wrzucać na patelnię. Smażyć do zrumienienia z obu stron.
Uwagi:
Jeśli się nie doda do mleka cynamonu i cukru, można właśnie cukrem posypać już usmażone kromki chałki robiąc chrupiącą skorupkę albo po prostu polać miodem.
Pyszne, delikatne oraz pożywne placki z cukinii i marchewki. Możemy serwować...
Odsłon: 107
Zdrowy, lekki i niesamowicie smaczny dodatek do obiadu. Gotowana moda kapusta...
Odsłon: 26976
Danie na ciepłe dni. Ziemniaki okraszone skwarkami z cebulką, podane z chłodn...
Odsłon: 775
Szybki i łatwy przepis na pyszne i zdrowe danie obiadowe
Odsłon: 150
Szybkie i smaczne bułeczki tym razem z rabarbarem.Najlepiej smakują z owocami...
Odsłon: 855
Pyszne, delikatne oraz pożywne placki z cukinii i marchewki. Możemy serwować...
Odsłon: 107
Zdrowy, lekki i niesamowicie smaczny dodatek do obiadu. Gotowana moda kapusta...
Odsłon: 26976
Danie na ciepłe dni. Ziemniaki okraszone skwarkami z cebulką, podane z chłodn...
Odsłon: 775
Szybki i łatwy przepis na pyszne i zdrowe danie obiadowe
Odsłon: 150
Szybkie i smaczne bułeczki tym razem z rabarbarem.Najlepiej smakują z owocami...
Odsłon: 855
Składniki
Roztopić masło na patelni. Chałkę pokroić w grube kromki. Mleko wymieszać z cynamonem i cukrem. Maczać chałkę w mieszance i wrzucać na patelnię. Smażyć do zrumienienia z obu stron. Uwagi: Jeśli się nie doda do mleka cynamonu i cukru, można właśnie cukrem posypać już usmażone kromki chałki robiąc chrupiącą skorupkę albo po prostu polać miodem.
Przepisy Pieczywo
Pieczywo
Szybki chlebek z sezamem
Pieczywo
Chlebek odrywany serowo-czosnkowy
Pieczywo
Bułki z nadzieniem pieczarkowym.
Pieczywo
Chleb drożdżowy bengalski, pewniak, robić wieczorem
Szybki chlebek z sezamem
Zwykły chlebek na drożdżach z dodatkiem sezamu. W środku delikatny i mięciut...
Odsłon: 1896
Chlebek odrywany serowo-czosnkowy
Ten chlebek to hit do grilla. Polecam, bo jest pyszny! Przygotowanie jest łat...
Odsłon: 1271