Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cynamonowe placuszki z jabłkami i miodem to świetna propozycja na śniadanie.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Do miski wbijamy jajko, dodajemy jogurt i mleko. Następnie dodajemy mąkę, proszek do pieczenia, miód i cynamon. Wszystko dokładnie mieszamy. Jabłko myjemy, obieramy i trzemy na tarce o dużych oczkach, dodajemy do masy. Na patelnię wlewamy olej, rozgrzewamy. Nakładamy po łyżce na rozgrzany olej. Smażymy z obu stron na złoty kolor. Usmażone posypujemy cukrem pudrem. Smacznego ;)