Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny pomysł na drugie śniadanie lub pyszny deser :-) smaczna zarówno na zimno jak i na ciepło
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 180
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1299
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 515
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 180
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1299
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 515
Składniki
Kaszę jaglaną dobrze opłukać na sitku i gotować ok. 20 min. w osolonym mleku (do momentu aż kasza wchłonie mleko i będzie miękka). Do kaszy dodać cukier i sok z cytryny i zmiksować blenderem na gładką masę. Przelać do miseczek. Podawać z ulubionymi składnikami, u mnie z rodzynkami i orzechami laskowymi. Można jeść jeszcze ciepłą lub po wystudzeniu. Smacznego :-)