Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotleciki bez mięsa.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 746
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424887
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10672
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336951
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 746
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424887
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10672
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336951
Składniki
Sposób przygotowania: Ziemniaki ugotować w łupinach, obrać i zmielić. Otręby lub musli zmieszać z mlekiem i odstawić na 15 minut. Następnie połączyć z ziemniakami, dodać jajka i masło. Dokładnie wymieszać, formować kotlety i smażyć na tłuszczu (polecam sklarowane masło)