Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotleciki bez mięsa.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 88
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1587
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2856
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 88
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1587
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2856
Składniki
Sposób przygotowania: Ziemniaki ugotować w łupinach, obrać i zmielić. Otręby lub musli zmieszać z mlekiem i odstawić na 15 minut. Następnie połączyć z ziemniakami, dodać jajka i masło. Dokładnie wymieszać, formować kotlety i smażyć na tłuszczu (polecam sklarowane masło)