Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotleciki bez mięsa.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29329
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2218
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29329
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2218
Składniki
Sposób przygotowania: Ziemniaki ugotować w łupinach, obrać i zmielić. Otręby lub musli zmieszać z mlekiem i odstawić na 15 minut. Następnie połączyć z ziemniakami, dodać jajka i masło. Dokładnie wymieszać, formować kotlety i smażyć na tłuszczu (polecam sklarowane masło)