Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wystarczy ryż, warzywa, przyprawy no i wędzona ryba – ja użyłam wędzonej makreli, ale spokojnie można dodać inną rybę. Polecam!
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35956
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1294
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1790
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35956
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1294
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1790
        
        
                Składniki
Do garnka wlewamy około 2 łyżek oleju i wrzucamy cebulkę, szklimy ją do złotego koloru. Następnie do cebuli dodajemy marchewkę oraz pietruszkę. Podsmażamy około 3 minut. Wlewamy bulion i gotujemy warzywa do miękkości - ok. 10 minut.
Zdejmujemy pokrywkę, dodajemy koncentrat, rybę, ryż i dokładnie mieszamy. Doprawiamy przyprawami i pozostawiamy do ostygnięcia.