Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wystarczy ryż, warzywa, przyprawy no i wędzona ryba – ja użyłam wędzonej makreli, ale spokojnie można dodać inną rybę. Polecam!
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 25
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7271
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154894
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1058
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 502
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 25
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7271
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154894
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1058
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 502
Składniki
Do garnka wlewamy około 2 łyżek oleju i wrzucamy cebulkę, szklimy ją do złotego koloru. Następnie do cebuli dodajemy marchewkę oraz pietruszkę. Podsmażamy około 3 minut. Wlewamy bulion i gotujemy warzywa do miękkości - ok. 10 minut.
Zdejmujemy pokrywkę, dodajemy koncentrat, rybę, ryż i dokładnie mieszamy. Doprawiamy przyprawami i pozostawiamy do ostygnięcia.