Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto doskonale smakuje na ciepło i zimno. To bardzo proste w wykonaniu ciasto może zrobić każdy.
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 35
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7365
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154908
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1063
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 513
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 35
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7365
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154908
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1063
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 513
Składniki
Tortownica 20 cm, wysmarowana tłuszczem i posypana bułką tartą. Cukinię pokrojoną w drobną kostkę posypać odrobiną soli. Papryka też powinna być pokrojona w drobną kostkę. Jajka przyprawić, dodać śmietanę i roztrzepać widelcem lub trzepaczką. Potem dodać mąkę i wymieszać na gładką masę. Do ciasta dodać cukinię i paprykę, lekko wymieszać i przełożyć do blaszki. Piec w 180 C około 40 minut, pod konie można zwiększyć temperaturę do 190 C, dla lepszego przyrumienienia.