Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Expresowe plscuszki z jabłkiem są bardzo smaczne i puszyste ponieważ użyłam jogurtu skyr, idealne na ciepłe śniadanie dla dzieci .
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 218
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 795
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2826
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 218
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 795
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2826
Składniki
Jajka roztrzep z cukrem waniliowym, dodaj olej oraz jogurt. Wymieszaj mąkę z proszkiem oraz budyniem dosyp do masy jajecznej. Jabłka obierz i pokrój w drobną kostkę lub zetrzyj na tarce i dodaj do ciasta. Gdyby ciasto wyszło rzadkie dosyp trochę mąki .
Na patelni rozgrzej olej i smaż placuszki z obu stron na złoty kolor. Wyjmuj na ręcznik papierowy żeby odsączyć z tłuszczu . Przed podaniem posyp obficie cukrem pudrem .