Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty pomysł na pyszne śniadanko lub kolację, bułeczki faszerowane z jajkiem na ciepło. Są bardzo smaczne i mega chrupiące!!
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32587
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 64
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 91
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 939
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 338
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32587
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 64
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 91
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 939
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 338
Składniki
Bułki przecinamy na wysokości ok 3/4 wysokości. Z dolnej części wydrążamy środek, tak by powstała nam miseczka. Środek smarujemy masłem i wykładamy plasterkiem szynki. Pozostałą wędlinę i warzywa kroimy w dowolny sposób, ( pomidory, ogórki oraz porę przyprawić lekko solą i pieprzem) ułożyć w bułkach.
Białko oddzielić od żółtka - przyprawić i najpierw białko nałożyć na bułeczki a następnie delikatnie żółtko - Można rozbełtać białko z żółtkiem razem i dodać na bułki- jak kto woli
Zapiekać około 15 - 20min. Można podać z dowolnym sosem :)