Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jedne z naszych ulubionych jajecznych tostów z patelni z serem i drobiową wędlinką
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30944
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3648
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4731
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30944
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3648
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4731
Składniki
Patelnie posmarowaną tłuszczem rozgrzewamy. Jajko roztrzepujemy na talerzu z solą i pieprzem. W roztrzepanym jajku moczymy kromki chleba. Jedną kromkę kładziemy na rozgrzanej patelni, na to kładziemy ser, szynkę i znowu ser. Przykrywamy drugą kromką namoczoną w jajku. Smażymy na średnim ogniu z dwóch stron aż jajko się zetnie.