Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jedne z naszych ulubionych jajecznych tostów z patelni z serem i drobiową wędlinką
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 151
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1859
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14591
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19661
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 151
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1859
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14591
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19661
Składniki
Patelnie posmarowaną tłuszczem rozgrzewamy. Jajko roztrzepujemy na talerzu z solą i pieprzem. W roztrzepanym jajku moczymy kromki chleba. Jedną kromkę kładziemy na rozgrzanej patelni, na to kładziemy ser, szynkę i znowu ser. Przykrywamy drugą kromką namoczoną w jajku. Smażymy na średnim ogniu z dwóch stron aż jajko się zetnie.