Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące i rumiane gofry z mąki żytnie razowej
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 926
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2144
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4159
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 926
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2144
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4159
Składniki
Z podanych składników zrób gęste ciasto. Być może będzie trzeba więcej płynu, ja wlewałam " na oko" około szklanki, ale ciasto bardzo gęstniało i dolewałam jeszcze z 50 ml wody. Możesz też dodać ubitą pianę z 1 jajka. Podałam z gęstym jogurtem, miodem gryczanym i prażonymi orzeszkami włoskimi.