Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykła jajecznica czasami się nudzi, tak samo jak kanapki. Połączyłam dwie nudne rzeczy:) Powstało coś pysznego i niebanalnego:)
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13678
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2884
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1186
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13678
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2884
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1186
Składniki
Chleb smarujemy masełkiem, na każdą skibkę kładziemy po plasterku sera żółtego i smarujemy lekko ketchupem. Wykładamy na talerz i przystepujemy do przygotowania części ciepłej:)
Na patelni - tradycyjnie jak do jajecznicy - smażymy cebulkę i boczek, gdy są już podsmażone, dodajemy pokrojonego pomidora i smażymy aż odparują soki. W osobnym naczyniu ubijamy wcześniej jajka i doprawiamy solą i pieprzem. Taka masę jajeczną wlewamy na patelnię i smazymy.
Gotową jajecznicę układamy na skibkach chleba. Gotowe:)