Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe musli na śniadanie. Szybkie do zrobienia i bardzo smaczne!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
Płatki musimy wymieszać z miodem i rozłożyć na blaszce pokrytej papierem do pieczenia. Dodajemy orzechy (im więcej rodzajów tym lepiej) i wstawiamy do pieca nagrzanego do 180C na 13 minut. Wyciągamy mieszamy i wstawiamy na kolejne 7 minut. Po przestygnięciu dodajemy suszone pokrojone owoce (rodzynki, jagody goi, banany, morele, itp....) Danie najlepiej smakuje z jogurtem naturalnym (polecam kozi albo owczy - są dużo zdrowsze).
Życzę smacznego i zachęcam do zobaczenia krótkiego filmu w którym pokazuję jak przygotować granolę.