Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiadomo, że taka domowa najlepsza. Polecam.
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami, brokułami oraz polędw...
Odsłon: 70
Kotlety z kapusty z dodatkiem gotowanego kalafiora i posiekanej natki pietrus...
Odsłon: 1117
Dzisiaj leniwe przygotowane z twarogu, mąki i jajek, dodatkowo z sosem żurawi...
Odsłon: 831
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami, brokułami oraz polędw...
Odsłon: 70
Kotlety z kapusty z dodatkiem gotowanego kalafiora i posiekanej natki pietrus...
Odsłon: 1117
Dzisiaj leniwe przygotowane z twarogu, mąki i jajek, dodatkowo z sosem żurawi...
Odsłon: 831
Składniki
Na patelni rozgrzać mocno masło i miód. Dodać pestki słonecznika. Smażyć i mieszać. Dodać płatki owsiane i w dalszym ciągu smażyć i mieszać, aż płatki nabiorą pięknego złotego koloru. Przełożyć do salaterki i dodać rodzynki, orzechy laskowe ( rozbite, ale dość grube ), płatki migdałowe. Wszystko wymieszać. Przełożyć do słoja, albo pudełka. Systematycznie zajadać na śniadanie z jogurtem. Smacznego.