Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne jesienne owoce zapiekane z kaszą jaglaną z dodatkiem jogurtu sojowego
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 121
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 221
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 121
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 221
Składniki
Owoce myję i kroję. Posypuję cynamonem. Zapiekam w 160 stopniach Celsjusza około 20 minut. Dodaję kaszę jaglaną i pokruszone krakersy. Podlewam lekko wodą i piekę jeszcze 10 minut. Nakładam jogurt sojowy. Posypuję jagodami goji i nagietkiem.