Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne świąteczne drobiazgi!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17674
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1784
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15338
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5652
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9074
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17674
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1784
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15338
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5652
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9074
Składniki
Jaja przepiórcze gotuje się 3 minuty na twardo, po obraniu przekrawa wzdłuż na pół i wyjmuje żółtka. Do świątecznych jaj wybrałam świąteczny dodatek czyli ikrę ze śledzia. Jest wystarczająco słona nie trzeba już doprawiać. Jeszcze szczypiorek do smaku. Farsz nałożyłam w zagłębieniach jaj. Jeszcze trochę dekoracji z marchewki i groszku. W szklance gorącego rosołu rozpuściłam 1,5 łyżeczki żelatyny i po ostudzeniu zalałam jaja. Jaja w galarecie nie wysychają i można je przechowywać trzy dni.
Smacznego :)