Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pastę jajeczną można robić na wiele sposobów, ja podaję mój. Polecam smaczną pastę jajeczną z dodatkiem salami oraz majonezu. Pastę robi się szybko, jest prosta w przygotowaniu i przede wszystkim smaczna.
miska , widelec, garnek, nóż, tarka,
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 634
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1384
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25743
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 634
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1384
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25743
Składniki
Jajka ugotować na twardo, po ugotowaniu przepłukać zimną wodą i obrać ze skorupek. Następnie rozgnieść dokładnie widelcem. Do tak przygotowanych jajek dodać pokrojone w drobną kostkę plasterki salami , starty żółty ser( część starty na dużych oczkach a część na drobnych oczkach). Dodać sól i pieprz do smaku oraz majonez. Całość dokładnie wymieszać do połączenia składników. Pasta na chlebek gotowa. Rada; Do takiej pasty możemy wkroić szczypiorku czy natki pietruszki, jak kto lubi.
Pasta gotowa.