Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pastę jajeczną można robić na wiele sposobów, ja podaję mój. Polecam smaczną pastę jajeczną z dodatkiem salami oraz majonezu. Pastę robi się szybko, jest prosta w przygotowaniu i przede wszystkim smaczna.
miska , widelec, garnek, nóż, tarka,
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 349
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1474
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 634
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1294
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 349
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1474
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 634
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1294
Składniki
Jajka ugotować na twardo, po ugotowaniu przepłukać zimną wodą i obrać ze skorupek. Następnie rozgnieść dokładnie widelcem. Do tak przygotowanych jajek dodać pokrojone w drobną kostkę plasterki salami , starty żółty ser( część starty na dużych oczkach a część na drobnych oczkach). Dodać sól i pieprz do smaku oraz majonez. Całość dokładnie wymieszać do połączenia składników. Pasta na chlebek gotowa. Rada; Do takiej pasty możemy wkroić szczypiorku czy natki pietruszki, jak kto lubi.
Pasta gotowa.