Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pastę jajeczną można robić na wiele sposobów, ja podaję mój. Polecam smaczną pastę jajeczną z dodatkiem salami oraz majonezu. Pastę robi się szybko, jest prosta w przygotowaniu i przede wszystkim smaczna.
miska , widelec, garnek, nóż, tarka,
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 28
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 89
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 197
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 208
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 28
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 89
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 197
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 208
Składniki
Jajka ugotować na twardo, po ugotowaniu przepłukać zimną wodą i obrać ze skorupek. Następnie rozgnieść dokładnie widelcem. Do tak przygotowanych jajek dodać pokrojone w drobną kostkę plasterki salami , starty żółty ser( część starty na dużych oczkach a część na drobnych oczkach). Dodać sól i pieprz do smaku oraz majonez. Całość dokładnie wymieszać do połączenia składników. Pasta na chlebek gotowa. Rada; Do takiej pasty możemy wkroić szczypiorku czy natki pietruszki, jak kto lubi.
Pasta gotowa.