Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leniwy sobotni poranek inspiruje do przyrządzenia podkręconego śniadania. Dziś jajecznica a'la Italiana.
Przepis dnia
Jeśli szukasz dania, które zachwyci swoim aromatem i wyjątkową kremową konsys...
Odsłon: 4314
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1071
Polecam.
Odsłon: 563
Przepis dnia
Jeśli szukasz dania, które zachwyci swoim aromatem i wyjątkową kremową konsys...
Odsłon: 4314
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1071
Polecam.
Odsłon: 563
Składniki
Na gorące masło na patelni wrzuciłam drobno posiekaną małą cebulę oraz małego pomidora pokrojonego w kosteczkę. Smażyłam ok. 2 minuty. Po tym czasie wbiłam 3 jajka, wycisnęłam 1 ząbek czosnku i osoliłam. Smażyłam mieszając do ścięcia się jajek. Szczypiorek dla smaku i ozdoby.