Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Magda Gessler to niewątpliwy autorytet w kulinarnym świecie. Do swojej ulubionej jajecznicy dodaje jeden składnik, który sprawia, że jest wyjątkowo puszysta, delikatna i pyszna. Mowa tu o śmietanie. Dodatki, które dodasz do swojej jajecznicy, zależą wyłącznie od twoich preferencji, świetnie smakować będzie z pieczarkami lub boczkiem.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2068
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17936
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1958
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2068
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17936
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1958
Składniki
Zacznij od pokrojenia boczku, następnie wrzuć go na suchą patelnię i podsmaż. Dodaj łyżkę masła.
Jajka wbij do miski i roztrzep, dodaj śmietanę i dokładnie wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem do smaku, przelej jajeczną masę na patelnię. Po chwili zmniejsz ogień, mieszaj do momentu, aż jajecznica będzie lekko ścięta.
Jajecznicą podawaj posypaną szczypiorkiem, wraz ze świeżym pieczywem.