Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Magda Gessler to niewątpliwy autorytet w kulinarnym świecie. Do swojej ulubionej jajecznicy dodaje jeden składnik, który sprawia, że jest wyjątkowo puszysta, delikatna i pyszna. Mowa tu o śmietanie. Dodatki, które dodasz do swojej jajecznicy, zależą wyłącznie od twoich preferencji, świetnie smakować będzie z pieczarkami lub boczkiem.
Szybkie i pyszne danie z cukinią, kurczakiem i warzywami.
Odsłon: 341
Kwintesencja smaku jagnięciny i najlepsze danie z grilla.
Odsłon: 20
Smaczne danie z cukinią.
Odsłon: 477
Przepyszny i chrupiący schabowy podany z ziemniakami, koperkiem i sałatą z wł...
Odsłon: 1252
Szybkie i pyszne danie z cukinią, kurczakiem i warzywami.
Odsłon: 341
Kwintesencja smaku jagnięciny i najlepsze danie z grilla.
Odsłon: 20
Smaczne danie z cukinią.
Odsłon: 477
Przepyszny i chrupiący schabowy podany z ziemniakami, koperkiem i sałatą z wł...
Odsłon: 1252
Składniki
Zacznij od pokrojenia boczku, następnie wrzuć go na suchą patelnię i podsmaż. Dodaj łyżkę masła.
Jajka wbij do miski i roztrzep, dodaj śmietanę i dokładnie wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem do smaku, przelej jajeczną masę na patelnię. Po chwili zmniejsz ogień, mieszaj do momentu, aż jajecznica będzie lekko ścięta.
Jajecznicą podawaj posypaną szczypiorkiem, wraz ze świeżym pieczywem.