Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Magda Gessler to niewątpliwy autorytet w kulinarnym świecie. Do swojej ulubionej jajecznicy dodaje jeden składnik, który sprawia, że jest wyjątkowo puszysta, delikatna i pyszna. Mowa tu o śmietanie. Dodatki, które dodasz do swojej jajecznicy, zależą wyłącznie od twoich preferencji, świetnie smakować będzie z pieczarkami lub boczkiem.
Proste i szybkie ciasto ze śliwkami, gotowe w kilka chwil.
Odsłon: 409
Przepis na leniwe pierogi dyniowe czyli kluski z twarogu, dyni hokkaido, mąki...
Odsłon: 10755
Nie bez powodu umieściłam przepis na ten koktajl w rubryce „Śniadania”. Kokta...
Odsłon: 34
" Gdzieś pomiędzy tym co dobre i złe jest ogród. Tam się spotkamy." - RUMI .....
Odsłon: 94
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 1229
Proste i szybkie ciasto ze śliwkami, gotowe w kilka chwil.
Odsłon: 409
Przepis na leniwe pierogi dyniowe czyli kluski z twarogu, dyni hokkaido, mąki...
Odsłon: 10755
Nie bez powodu umieściłam przepis na ten koktajl w rubryce „Śniadania”. Kokta...
Odsłon: 34
" Gdzieś pomiędzy tym co dobre i złe jest ogród. Tam się spotkamy." - RUMI .....
Odsłon: 94
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 1229
Składniki
Zacznij od pokrojenia boczku, następnie wrzuć go na suchą patelnię i podsmaż. Dodaj łyżkę masła.
Jajka wbij do miski i roztrzep, dodaj śmietanę i dokładnie wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem do smaku, przelej jajeczną masę na patelnię. Po chwili zmniejsz ogień, mieszaj do momentu, aż jajecznica będzie lekko ścięta.
Jajecznicą podawaj posypaną szczypiorkiem, wraz ze świeżym pieczywem.