Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica wyszła bardzo delikatna i aksamitna,kto lubi podroby na pewno mu posmakuje.Serdecznie polecam:)
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 722
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 158
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31358
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 433
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 722
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 158
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31358
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 433
Składniki
Móżdżek oczyścić z błon pod bieżącą wodą.Dać na sitko by obciekł w wody. Na patelni zrumienić na maśle cebulę pokrojoną w kostkę. Na zrumienioną cebulę wrzucić móżdżek i krótko około 5-7 min.go obsmażyć. Posypać pieprzem i solą.
Na podsmażony móżdżek wbić jajka i usmażyć do ich ścięcia. Doprawić solą,maggi jeśli jest taka konieczność.
Smacznego życzę!