Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica wyszła bardzo delikatna i aksamitna,kto lubi podroby na pewno mu posmakuje.Serdecznie polecam:)
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 100114
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1961
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5813
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5810
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 100114
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1961
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5813
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5810
Składniki
Móżdżek oczyścić z błon pod bieżącą wodą.Dać na sitko by obciekł w wody. Na patelni zrumienić na maśle cebulę pokrojoną w kostkę. Na zrumienioną cebulę wrzucić móżdżek i krótko około 5-7 min.go obsmażyć. Posypać pieprzem i solą.
Na podsmażony móżdżek wbić jajka i usmażyć do ich ścięcia. Doprawić solą,maggi jeśli jest taka konieczność.
Smacznego życzę!