Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica wyszła bardzo delikatna i aksamitna,kto lubi podroby na pewno mu posmakuje.Serdecznie polecam:)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1232
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 461
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1316
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1232
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 461
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1316
Składniki
Móżdżek oczyścić z błon pod bieżącą wodą.Dać na sitko by obciekł w wody. Na patelni zrumienić na maśle cebulę pokrojoną w kostkę. Na zrumienioną cebulę wrzucić móżdżek i krótko około 5-7 min.go obsmażyć. Posypać pieprzem i solą.
Na podsmażony móżdżek wbić jajka i usmażyć do ich ścięcia. Doprawić solą,maggi jeśli jest taka konieczność.
Smacznego życzę!