Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica wyszła bardzo delikatna i aksamitna,kto lubi podroby na pewno mu posmakuje.Serdecznie polecam:)
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35737
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1218
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1760
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6044
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35737
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1218
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1760
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6044
        
        
                Składniki
Móżdżek oczyścić z błon pod bieżącą wodą.Dać na sitko by obciekł w wody. Na patelni zrumienić na maśle cebulę pokrojoną w kostkę. Na zrumienioną cebulę wrzucić móżdżek i krótko około 5-7 min.go obsmażyć. Posypać pieprzem i solą.
Na podsmażony móżdżek wbić jajka i usmażyć do ich ścięcia. Doprawić solą,maggi jeśli jest taka konieczność.
Smacznego życzę!