Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli można boczek, to można i kiełbasę z piekarnika jajkami spróbować. Żadnego tłuszczu, tylko to, co kiełbasa da do potrawy.
Nóż i deska do krojenia, naczynia żaroodporne
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1258
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 629
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1361
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1258
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 629
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1361
Składniki
Kiełbasę kroimy w kostkę, cebulę również w kostkę i wstawiamy do piekarnika w temperaturze 190 stopni Celsjusza do zrumienienia.
Po 15 minutach mieszamy delikatnie i znów wstawiamy do piekarnika na 5 -10 minut.
Po tym czasie wbijamy jajka, mieszamy z kiełbasą i znów wstawiamy do piekarnika.
Podajemy z pomidorami lub ogórkami