Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli można boczek, to można i kiełbasę z piekarnika jajkami spróbować. Żadnego tłuszczu, tylko to, co kiełbasa da do potrawy.
Nóż i deska do krojenia, naczynia żaroodporne
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19378
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13102
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1750
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232215
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19378
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13102
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1750
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232215
Składniki
Kiełbasę kroimy w kostkę, cebulę również w kostkę i wstawiamy do piekarnika w temperaturze 190 stopni Celsjusza do zrumienienia.
Po 15 minutach mieszamy delikatnie i znów wstawiamy do piekarnika na 5 -10 minut.
Po tym czasie wbijamy jajka, mieszamy z kiełbasą i znów wstawiamy do piekarnika.
Podajemy z pomidorami lub ogórkami