Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli można boczek, to można i kiełbasę z piekarnika jajkami spróbować. Żadnego tłuszczu, tylko to, co kiełbasa da do potrawy.
Nóż i deska do krojenia, naczynia żaroodporne
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 18263
Zapiekany makaron rurki z farszem ze szpinaku i ricotty to klasyczne, włoskie...
Odsłon: 3045
Szukasz pomysłu na szybki obiad, mam coś dla Ciebie. Chińska kuchnia, pełna w...
Odsłon: 2619
Kuchnia chińska to sztuka równowagi smaków, tekstur i aromatów, która od wiek...
Odsłon: 234
Brakuje Ci pomysłu na szybki i niewymagający obiad? No to zapraszam na proste...
Odsłon: 359
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 18263
Zapiekany makaron rurki z farszem ze szpinaku i ricotty to klasyczne, włoskie...
Odsłon: 3045
Szukasz pomysłu na szybki obiad, mam coś dla Ciebie. Chińska kuchnia, pełna w...
Odsłon: 2619
Kuchnia chińska to sztuka równowagi smaków, tekstur i aromatów, która od wiek...
Odsłon: 234
Brakuje Ci pomysłu na szybki i niewymagający obiad? No to zapraszam na proste...
Odsłon: 359
Składniki
Kiełbasę kroimy w kostkę, cebulę również w kostkę i wstawiamy do piekarnika w temperaturze 190 stopni Celsjusza do zrumienienia.
Po 15 minutach mieszamy delikatnie i znów wstawiamy do piekarnika na 5 -10 minut.
Po tym czasie wbijamy jajka, mieszamy z kiełbasą i znów wstawiamy do piekarnika.
Podajemy z pomidorami lub ogórkami