Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli można boczek, to można i kiełbasę z piekarnika jajkami spróbować. Żadnego tłuszczu, tylko to, co kiełbasa da do potrawy.
Nóż i deska do krojenia, naczynia żaroodporne
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1745
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1537
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1498
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1812
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1745
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1537
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1498
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1812
Składniki
Kiełbasę kroimy w kostkę, cebulę również w kostkę i wstawiamy do piekarnika w temperaturze 190 stopni Celsjusza do zrumienienia.
Po 15 minutach mieszamy delikatnie i znów wstawiamy do piekarnika na 5 -10 minut.
Po tym czasie wbijamy jajka, mieszamy z kiełbasą i znów wstawiamy do piekarnika.
Podajemy z pomidorami lub ogórkami