Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli można boczek, to można i kiełbasę z piekarnika jajkami spróbować. Żadnego tłuszczu, tylko to, co kiełbasa da do potrawy.
Nóż i deska do krojenia, naczynia żaroodporne
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3205
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422282
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2304
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3205
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422282
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2304
Składniki
Kiełbasę kroimy w kostkę, cebulę również w kostkę i wstawiamy do piekarnika w temperaturze 190 stopni Celsjusza do zrumienienia.
Po 15 minutach mieszamy delikatnie i znów wstawiamy do piekarnika na 5 -10 minut.
Po tym czasie wbijamy jajka, mieszamy z kiełbasą i znów wstawiamy do piekarnika.
Podajemy z pomidorami lub ogórkami