Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica to bardzo smaczne śniadanie, a jeszcze jak przygotuje druga połówka to już całkiem smacznie. Podana z świeżym pieczywem , czy ciepłymi bułeczkami to po prostu pychotka.
patelnia, łyżka, talerzyk,
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3862
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 634
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3845
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 411
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 781
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3862
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 634
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3845
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 411
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 781
Składniki
Na patelnie wkładam 2 łyżki masła, dodaje drobno pokrojoną obraną cebule. Podsmażam do zeszklenia, następnie dodaje pokrojoną w kostkę, paseczki różną kiełbasę co była w lodówce. Podsmażam pod koniec dodaje pokrojony drobniutko czosnek oraz jajka. Wszystko dokładnie mieszam do ścięcia jajek. Doprawiam do smaku pieprzem i solą oraz odrobiną przyprawy w płynie.