Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica to bardzo smaczne śniadanie, a jeszcze jak przygotuje druga połówka to już całkiem smacznie. Podana z świeżym pieczywem , czy ciepłymi bułeczkami to po prostu pychotka.
patelnia, łyżka, talerzyk,
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1151
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1189
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13257
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1151
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1189
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13257
Składniki
Na patelnie wkładam 2 łyżki masła, dodaje drobno pokrojoną obraną cebule. Podsmażam do zeszklenia, następnie dodaje pokrojoną w kostkę, paseczki różną kiełbasę co była w lodówce. Podsmażam pod koniec dodaje pokrojony drobniutko czosnek oraz jajka. Wszystko dokładnie mieszam do ścięcia jajek. Doprawiam do smaku pieprzem i solą oraz odrobiną przyprawy w płynie.