Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na śniadanie lub kolację dla osób lubiących jajecznicę i chrupiące, świeże pieczywo.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 247
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 90
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 102
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 163
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 247
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 90
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 102
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 163
Składniki
Bułki wydrążamy. Jajka roztrzepujemy, dodajemy szczypiorek, ser, sól i pieprz. Masę wlewamy do bułek. Na wierzchu układamy plasterki kiełbasy i kawałki pomidora. Bułki zapiekamy około 10-15 minut w 180 stopniach C. Podajemy od razu po przygotowaniu posypane pietruszką lub szczypiorkiem.