Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na śniadanie lub kolację dla osób lubiących jajecznicę i chrupiące, świeże pieczywo.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1170
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38836
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31056
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1170
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38836
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31056
Składniki
Bułki wydrążamy. Jajka roztrzepujemy, dodajemy szczypiorek, ser, sól i pieprz. Masę wlewamy do bułek. Na wierzchu układamy plasterki kiełbasy i kawałki pomidora. Bułki zapiekamy około 10-15 minut w 180 stopniach C. Podajemy od razu po przygotowaniu posypane pietruszką lub szczypiorkiem.