Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na śniadanie lub kolację dla osób lubiących jajecznicę i chrupiące, świeże pieczywo.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 178
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 178
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Składniki
Bułki wydrążamy. Jajka roztrzepujemy, dodajemy szczypiorek, ser, sól i pieprz. Masę wlewamy do bułek. Na wierzchu układamy plasterki kiełbasy i kawałki pomidora. Bułki zapiekamy około 10-15 minut w 180 stopniach C. Podajemy od razu po przygotowaniu posypane pietruszką lub szczypiorkiem.