Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste w przegotowaniu danie, które z powodzeniem możesz zaserwować na śniadanie lub kolację. Najlepiej smakuje usmażona z pomidorami malinowymi i podana z kromką tostowego chleba.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3912
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415133
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2471
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3912
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415133
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2471
Składniki
Pomidory i ser feta pokrój w kostkę, czosnek w plastry. Jajka roztrzep w misce za pomocą widelca.
Na patelni rozgrzej oliwę i wrzuć czosnek. Smaż przez krótką chwilę, następnie dodaj pomidory, pieprz oraz oregano. Gdy woda z pomidorów odparuje, wlej jajka i smaż do momentu, aż białko się zetnie.
Gotową jajecznicę wyłóż na talerz, posyp pokruszoną fetą