Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste w przegotowaniu danie, które z powodzeniem możesz zaserwować na śniadanie lub kolację. Najlepiej smakuje usmażona z pomidorami malinowymi i podana z kromką tostowego chleba.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 572
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2800
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 922
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1671
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14531
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 572
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2800
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 922
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1671
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14531
Składniki
Pomidory i ser feta pokrój w kostkę, czosnek w plastry. Jajka roztrzep w misce za pomocą widelca.
Na patelni rozgrzej oliwę i wrzuć czosnek. Smaż przez krótką chwilę, następnie dodaj pomidory, pieprz oraz oregano. Gdy woda z pomidorów odparuje, wlej jajka i smaż do momentu, aż białko się zetnie.
Gotową jajecznicę wyłóż na talerz, posyp pokruszoną fetą