Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste w przegotowaniu danie, które z powodzeniem możesz zaserwować na śniadanie lub kolację. Najlepiej smakuje usmażona z pomidorami malinowymi i podana z kromką tostowego chleba.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7693
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2886
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7693
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2886
Składniki
Pomidory i ser feta pokrój w kostkę, czosnek w plastry. Jajka roztrzep w misce za pomocą widelca.
Na patelni rozgrzej oliwę i wrzuć czosnek. Smaż przez krótką chwilę, następnie dodaj pomidory, pieprz oraz oregano. Gdy woda z pomidorów odparuje, wlej jajka i smaż do momentu, aż białko się zetnie.
Gotową jajecznicę wyłóż na talerz, posyp pokruszoną fetą