Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna , prosta i szybka jajecznica podgrzybkami na pożywne śniadanko. Polecam
nóż, deska, patelnia, ręcznik papierowy, łyżka,
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 204
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 292
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 288
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 204
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 292
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 288
Składniki
Podgrzybki oczyścić, umyć i osuszyć ręcznikiem papierowym. Następnie pokroić. Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać masło, włożyć pokrojoną cebulę i podsmażyć do zeszklenia, do cebuli dodać przygotowane podgrzybki i podsmażać razem do miękkości grzybków. Następnie wbić jajka i mieszać aż powstanie jajecznica. Doprawić do smaku pieprzem i solą. Smacznego
Grzybki do oczyszczenia i pokrojenia.
Podsmażenie cebuli i dodanie grzybków.
Dodanie jajek.
Jajecznica gotowa.