Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna , prosta i szybka jajecznica podgrzybkami na pożywne śniadanko. Polecam
        nóż, deska, patelnia, ręcznik papierowy, łyżka,
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35691
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1203
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6007
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35691
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1203
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6007
        
        
                Składniki
Podgrzybki oczyścić, umyć i osuszyć ręcznikiem papierowym. Następnie pokroić. Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać masło, włożyć pokrojoną cebulę i podsmażyć do zeszklenia, do cebuli dodać przygotowane podgrzybki i podsmażać razem do miękkości grzybków. Następnie wbić jajka i mieszać aż powstanie jajecznica. Doprawić do smaku pieprzem i solą. Smacznego
Grzybki do oczyszczenia i pokrojenia.
Podsmażenie cebuli i dodanie grzybków.
Dodanie jajek.
Jajecznica gotowa.