Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna , prosta i szybka jajecznica podgrzybkami na pożywne śniadanko. Polecam
nóż, deska, patelnia, ręcznik papierowy, łyżka,
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 49
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 170
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 158
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 2847
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 49
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 170
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 158
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 2847
Składniki
Podgrzybki oczyścić, umyć i osuszyć ręcznikiem papierowym. Następnie pokroić. Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać masło, włożyć pokrojoną cebulę i podsmażyć do zeszklenia, do cebuli dodać przygotowane podgrzybki i podsmażać razem do miękkości grzybków. Następnie wbić jajka i mieszać aż powstanie jajecznica. Doprawić do smaku pieprzem i solą. Smacznego
Grzybki do oczyszczenia i pokrojenia.
Podsmażenie cebuli i dodanie grzybków.
Dodanie jajek.
Jajecznica gotowa.