Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Możesz ją zrobić o każdej porze roku na śniadanie lub kolację. Zapraszam na przepis.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4277
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 68
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 43
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 80
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 390
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4277
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 68
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 43
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 80
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 390
Składniki
Zimą użyj mrożonej fasolki. Ugotuj fasolkę w lekko osolonej wodzie.Na patelni podsmaż na 1 łyżce oleju. Jajka roztrzep widelcem, posól i popieprz, wrzuc podsmażoną fasolkę ,zamieszaj ,wylej na patelnię,przykryj pokrywką ,aby jajka nam sie ładnie ścieły,gdzieś na 3 minuty. Przylożyć duży talerz do patelni ,przekręcić naszą frittatę na drugą stronę . Smażymy dosłownie niecałą minutę. Wykładamy na talerz.Zapraszam na więcej przepisów do mojej książki kulinarnej na smakerze oraz na moj kanał na You Tube Mangiare u Ewki Smacznego!