Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Możesz ją zrobić o każdej porze roku na śniadanie lub kolację. Zapraszam na przepis.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 729
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22756
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15133
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4851
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45429
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 729
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22756
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15133
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4851
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45429
Składniki
Zimą użyj mrożonej fasolki. Ugotuj fasolkę w lekko osolonej wodzie.Na patelni podsmaż na 1 łyżce oleju. Jajka roztrzep widelcem, posól i popieprz, wrzuc podsmażoną fasolkę ,zamieszaj ,wylej na patelnię,przykryj pokrywką ,aby jajka nam sie ładnie ścieły,gdzieś na 3 minuty. Przylożyć duży talerz do patelni ,przekręcić naszą frittatę na drugą stronę . Smażymy dosłownie niecałą minutę. Wykładamy na talerz.Zapraszam na więcej przepisów do mojej książki kulinarnej na smakerze oraz na moj kanał na You Tube Mangiare u Ewki Smacznego!