Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Możesz ją zrobić o każdej porze roku na śniadanie lub kolację. Zapraszam na przepis.
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 48
Podaję prosty i szybki przepis na miękkie , kruche i soczyste mięso do obiadu...
Odsłon: 49
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 30
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1344
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 124
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 48
Podaję prosty i szybki przepis na miękkie , kruche i soczyste mięso do obiadu...
Odsłon: 49
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 30
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1344
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 124
Składniki
Zimą użyj mrożonej fasolki. Ugotuj fasolkę w lekko osolonej wodzie.Na patelni podsmaż na 1 łyżce oleju. Jajka roztrzep widelcem, posól i popieprz, wrzuc podsmażoną fasolkę ,zamieszaj ,wylej na patelnię,przykryj pokrywką ,aby jajka nam sie ładnie ścieły,gdzieś na 3 minuty. Przylożyć duży talerz do patelni ,przekręcić naszą frittatę na drugą stronę . Smażymy dosłownie niecałą minutę. Wykładamy na talerz.Zapraszam na więcej przepisów do mojej książki kulinarnej na smakerze oraz na moj kanał na You Tube Mangiare u Ewki Smacznego!