Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Możesz ją zrobić o każdej porze roku na śniadanie lub kolację. Zapraszam na przepis.
Szybki i prosty w przygotowaniu torcik z bitą śmietaną i galaretką. Idealny n...
Odsłon: 870
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 150
Smaczna i prosta sałatka do pracy lub inną okazję.
Odsłon: 3064
Szybki i prosty w przygotowaniu torcik z bitą śmietaną i galaretką. Idealny n...
Odsłon: 870
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 150
Smaczna i prosta sałatka do pracy lub inną okazję.
Odsłon: 3064
Składniki
Zimą użyj mrożonej fasolki. Ugotuj fasolkę w lekko osolonej wodzie.Na patelni podsmaż na 1 łyżce oleju. Jajka roztrzep widelcem, posól i popieprz, wrzuc podsmażoną fasolkę ,zamieszaj ,wylej na patelnię,przykryj pokrywką ,aby jajka nam sie ładnie ścieły,gdzieś na 3 minuty. Przylożyć duży talerz do patelni ,przekręcić naszą frittatę na drugą stronę . Smażymy dosłownie niecałą minutę. Wykładamy na talerz.Zapraszam na więcej przepisów do mojej książki kulinarnej na smakerze oraz na moj kanał na You Tube Mangiare u Ewki Smacznego!