Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Możesz ją zrobić o każdej porze roku na śniadanie lub kolację. Zapraszam na przepis.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 905
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4540
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1159
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 519
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 905
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4540
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1159
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 519
Składniki
Zimą użyj mrożonej fasolki. Ugotuj fasolkę w lekko osolonej wodzie.Na patelni podsmaż na 1 łyżce oleju. Jajka roztrzep widelcem, posól i popieprz, wrzuc podsmażoną fasolkę ,zamieszaj ,wylej na patelnię,przykryj pokrywką ,aby jajka nam sie ładnie ścieły,gdzieś na 3 minuty. Przylożyć duży talerz do patelni ,przekręcić naszą frittatę na drugą stronę . Smażymy dosłownie niecałą minutę. Wykładamy na talerz.Zapraszam na więcej przepisów do mojej książki kulinarnej na smakerze oraz na moj kanał na You Tube Mangiare u Ewki Smacznego!