Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i zdrowe śniadanie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8306
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 461
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8306
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 461
Składniki
Rozgrzać tłuszcz na patelni, wrzucić szpinak i podgrzać, od czasu do czasu zamieszać, aż zmięknie.
Wbić jaja, doprawić solą i pieprzem. Należy pamiętać, że feta jest słona. Wymieszać.
Dodać pokruszone kostki sera zamieszać i gotowe. Smacznego!